Cookies- och Sekretesspolicy

När du besöker zollaed.se samlar vi in information om dig, som används för att anpassa och förbättra innehållet som visas på sidan. Om du inte vill att vi samlar in information om dig bör du radera dina cookies (se instruktioner nedan) och sluta använda webbplatsen. Här nedan beskriver vi vilken information vi samlar in, i vilket syfte den används och vilka tredjepartsföretag som får tillgång till den.

Cookies

På webbplatsen används så kallade cookies, det vill säga textfiler som sparas på din enhet (t.ex. dator eller mobil), så att enheten kan identifieras, dina inställningar kan sparas och annonseringen kan anpassas efter dig. Cookies kan inte innehålla skadlig kod, till exempel virus.

På webbplatsen används cookies (inklusive information om IP-adresser) i följande syften:

  • Tekniska funktioner för att spara dina inställningar för sidbesök och funktioner.
  • Optimering av användarupplevelsen av webbplatsen.
  • Webbstatistik så att vi kan se hur många som besöker webbplatsen.
  • Anpassad marknadsföring till användarna.

Vilken information samlas in med hjälp av cookies?
Cookies anvendes till de ovenfor nævnte formål ved indsamling af oplysninger om antal brugere af hjemmesiden samt trafik på hjemmesiden. Cookies samlar information om antalet användare på hemsidan och trafiken på hemsidan, för de syften som nämns ovan. Det gör att vi kan anpassa innehållet och annonseringen och skapa statistik över webbplatsbesökarna. Generellt används cookies alltså som en del av våra tjänster för att visa ett så relevant innehåll som möjligt för dig. Längst ned finns en översikt över användningen av cookies på webbplatsen och vilka samarbetspartners vi har på det här området. Informationen delas inte med tredje part. Du kan alltid välja att inte acceptera cookies – se nedan.

Radera eller blockera cookies
Det är upp till dig som användare att välja om du vill acceptera eller radera alla cookies eller om du vill ange separata inställningar för varje webbplats. Du kan också välja att blockera all användning av cookies. Separata inställningar anger du med hjälp av inställningarna i din webbläsare. Om du raderar eller blockerar cookies kan det hända att mindre relevanta annonser visas för dig, och att fler annonser visas. Dessutom finns det risk för att webbplatsen inte fungerar optimalt och att du inte kan få tillgång till allt innehåll.

Så här raderar eller blockerar du cookies

Mer information om cookies
Den här cookiepolicyn har utformats baserat på riktlinjerna från www.minacookies.se. Mer information om cookies finns på www.minacookies.se.

Vilka cookies används på webbplatsen?
Cookiedeklarationen er sidst opdateret den 18/05/2018.

Nödvändig (1)

Nödvändiga cookies låter dig använda webbplatsen genom att aktivera grundläggande funktioner, såsom sidnavigering och åtkomst till säkra områden på webbplatsen. Webbplatsen fungerar inte korrekt utan dessa cookies.

Funktionelle (0)
Funktionelle cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.
Statistik (3)

Cookies för statistik hjälper en webbplatsägare att förstå hur besökare interagerar med webbplatser genom att samla och rapportera in information anonymt.

Namn Utfärdare Ändamål Upphör
_ga zollaed.se Google analytics, _ga används för att förstå hur besökaren navigerar runt på webbplatsen. 2 år
_gat zollaed.se Used by Google Analytics to throttle request rate. Session
_gid zollaed.se Google analytics, _gid används för att förstå hur besökaren navigerar runt på webbplatsen. Session
Marknadsföring (3)

Cookies för marknadsföring används för att spåra besökare på webbplatser. Avsikten är att visa annonser som är relevanta och engagerande för enskilda användare, och därmed mer värdefull för utgivare och tredjepartsannonsörer.

Namn Utfärdare Ändamål Upphör
collect google-analytics.com Used to send data to Google Analytics about the visitor’s device and behaviour. Tracks the visitor across devices and marketing channels. Session
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com Tries to estimate the users’ bandwidth on pages with integrated YouTube videos. 179 dage
YSC youtube.com Registers a unique ID to keep statistics of what videos from YouTube the user has seen. Session

Personuppgifter

Personuppgifter är alla typer av information som direkt eller indirekt kan hänföras till dig. När du använder vår webbplats samlar vi in och behandlar flera sådana uppgifter. Det sker till exempel vid allmän användning av innehåll, om du registrerar dig för vårt nyhetsbrev, deltar i tävlingar eller undersökningar, registrerar dig som användare eller prenumerant, använder våra tjänster på annat sätt eller köper något via webbplatsen.

Normalt samlar vi in och behandlar följande typer av uppgifter: Ett unikt ID och teknisk information om din dator, surfplatta eller mobiltelefon, ditt IP-nummer, din geografiska placering samt vilka sidor du klickar på (dina intressen). Följande uppgifter kan också behandlas, om du själv uttryckligen samtycker till det och skriver in dem: Namn, telefonnummer, e-postadress, adress och betalningsinformation. Sådana uppgifter används vanligtvis när du skapar inloggningskonto eller köper något.

Säkerhet
Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder för att förhindra att dina uppgifter oavsiktligt eller genom brott raderas, offentliggörs, förloras, skadas eller sprids till obehöriga, missbrukas eller på något annat sätt behandlas i strid med gällande lagar.

Syfte
Uppgifterna används för att identifiera dig som användare och för att vi ska kunna visa annonser som sannolikt är relevanta för dig, registrera dina köp och betalningar och leverera de tjänster som du har efterfrågat, till exempel i form av ett nyhetsbrev. Dessutom använder vi uppgifterna för att optimera våra tjänster och vårt innehåll.

Lagringsperiod
Uppgifterna lagras endast så länge som tillåts enligt gällande lagar, och vi raderar dem när de inte behövs längre. Hur länge en uppgift får lagras beror på vilken typ av uppgift det gäller och orsaken till lagringen. Därför är det inte möjligt att ge exakta tidsangivelser för när uppgifter raderas.

Utlämning av uppgifter
Information om din användning av webbplatsen, vilka annonser du ser och eventuellt klickar på, geografisk placering, kön och ålderssegment osv. utlämnas till tredje part förutsatt att dessa uppgifter är kända. Information om vilka tredjepartsföretag det gäller finns i avsnittet om cookies här ovan. Uppgifterna används för att anpassa annonseringen.

Dessutom anlitar vi ett antal tredjepartsleverantörer för lagring och behandling av uppgifter. Dessa leverantörer behandlar endast uppgifterna på vårt uppdrag och får inte använda dem i egna syften.

Utlämning av personuppgifter som namn och e-post med mera sker endast om du samtycker till det. Vi anlitar endast databehandlare inom EU eller i länder som säkerställer tillräckligt skydd för dina uppgifter.

Tillgång till uppgifter och klagomål
Du har rätt att få veta vilka personuppgifter om dig som vi behandlar. Dessutom kan du när som helst invända mot att dina uppgifter används. Du kan också dra tillbaka ditt samtycke till att uppgifter om dig behandlas. Om de uppgifter om dig som behandlas är felaktiga har du rätt att få dem korrigerade eller raderade. Om du vill göra detta kontaktar du oss på info@medidyne.se. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter kan du också vända dig till Datainspektionen.

Information om ägaren
Webbplatsen ägs och publiceras av:

Medidyne AB
Metallgatan 33
262 72 Ängelholm

Telefon: +46 431 448 050
Email: info@medidyne.se